perjantai 13. tammikuuta 2012

Kitchen

Our

Our
Tosin kuvat vielä vanhojen asukkaiden ajalta, mutta keittiöön ei juurikaan muutosta tule. Matot, kahvinkeittimet sun muut tosin vaihtuu omiin ja tuo loisteputkivalaisin haluttaisiin vaihtaa kohdevalaistimien sarjaksi. Ja hieman ollaan haaveiltu mokan (tjsp) värisistä seinistä keittiössä. Jotain sellaista mitä tuossa alemmassa kuvassa on. Ehkä. Mutta se melkeen vaatisi katon maalauksen. Ja ajateltiin keittiön ja olohuoneen katto jättää nykyisen väriseksi.

Dreams

3 kommenttia:

  1. Ihana keittiö!!! niin mun värit nuo valkonen ja puu, mähän kerroin siitä talosta exän kanssa, siellä juuri noilla väreillä kaapistot, tykkään enemmän kuin muistinkaan :)
    Kiitos muuten viimeisestä, oli jotenkin niin kiva tavata ja jäi hyvä mieli. :)

    VastaaPoista
  2. löysinpäs tieni tännekkin blogiin, innolla oottelen lisää kuvia! :) minkälainen aikataulu teillä on, koska on suunnitteilla muuttaminen?

    Keittiö on tosi kivan näkönen! Mä tykkään kanssa tosta seinän väristä tossa alemmassa kuvassa, meilläkin oli ekaks suunnitteilla maalata keittiön seinät suunnilleen tolla värillä. Mutta sitten kun kaadettiin siitä seinää niin halusinkin sen samalla kun olkkarin seinät, kun niistä tuli jotenkin sitten niin yhtenäinen tila niin aattelin että se keittiön erivärisyys erottuis sitten liikaa. vaikka toisaalta, miksikäs ei olis saanukkin erottua....

    VastaaPoista
  3. Nättiä nättiä :) Tulee asuntokuume itelläkin.. Mä mietin kans tuota et jos ite rupeis rakentamaan tai remppaamaan joskus niin en kyl osais päättää monista hyvistä vaihtoehdoista sitä hyvää/parasta vaihtoehtoa.. :) Vaikiaa! Mutta onnea uuteen kotiin ja tsemmpiä muuttoon, remonttiin yms :) Ajatuksissa mukana :)

    VastaaPoista