torstai 12. tammikuuta 2012

Master bedroom

Dreams from some where

Dreams from some where
Laitan kuvia meidän asunnostamme heti kun olen itse saanut siitä järkeviä kuvia. Meillä on nyt vain nuo edellisten asukkaiden huonekaluilla otetut kuvat enkä halua toisten kuvia julkaista. Tuossa haaveita meidän makuuhuoneeseen. Seinä varmaankin tulee tuollaisella värillä, mikä alemmassa kuvassa on. Sen lisäksi sain viimein teetettyä Sofiasta ja meistä miehen kanssa yksi-vuotiskasvokuvat mustavalkoisina Canves-tauluina ja ne haluan tuohon sängyn yläpuolelle. Muuten sisustukseen tulee harmaan sävyjen lisäksi valkoista mustaa ja vuorotellen jokin muu vaihtuva väripilkku (turkoosi, viininpunainen, oranssi, keltainen, jouluna punainen?).

Katto, vaatekaapit, listat ja ikkunanpielet sekä tuuletusräppänä ovat nyt puunvärisiä ja ne haluamme maalata valkoisiksi. Lattia jää toistaiseksi puunväriseksi.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa, hienoa kun sinulla on energiaa suunnitella ja nyt mahdollisuus toteuttaa. :)

    VastaaPoista
  2. Vähän samanlainen maku sulla ku mulla. Iteki tykkään tuommosesta harmaasta ja sitten tosiaan joku väripilkku.Violetti on ollu mulla jo piiiiitkään listalla, tahtoisin makkariin violettia, mutta nyt se on semmonen sekasikiö, että huh huh!

    VastaaPoista